VASIPARI SZAKMUNKÁK

NTERWORLD KFT.

CNC Plazma és Láng vastaglemez vágás :

Arra törekszünk, hogy a lemezalkatrész-gyártás területén megrendelöink számára magas színvonalú, biztos és kiszámítható szolgáltatást nyújtsunk.

Paraméterek:

2000x3000 táblaméretig.

Szénacél: 25mm lemezvastagságig.

Rozsdamentes: 25 mm lemezvastagságig.

Alumínium: 25mm lemezvastagságig.

Vastag és vékony lemez vágás CNC vezérelt plazmával, rotátoros, gyökölő vágófejjel, 2 mm-től 40 mm-ig.

Lángvágás 300 mm-es lemezvastagságig.


Lemeztető és Oldalburkolat Gyártás:

Nagy szilárdságú, korróziógátló horganyréteggel, vagy festékréteggel bevont vékony (0,4mm-0,9mm) acéllemezekből gyártott termékek, azaz a trapézlemezek jelentik a könnyűszerkezetes, ipari csarnoképületek önhordó, tető- és falburkolati rendszereinek az alapját.


A teherbírási, az esztétikai igények és a gazdaságosság szempontjait együttesen szem előtt tartva lehet kiválasztani az optimális lemeztípust a rendkívül széles méretválasztékból (profilmagasság, bordaméretek, lemezvastagság). Cégünk a megrendelő igénye szerinti színre, méretre és formára gyártja tető és oldalfal lemezeket versenyképes áron garanciával.

Úszókapuk különféle színben és formába igény szerint:

Teljes körű kivitelezés a talajmunkától a betonozáson keresztül a tolókapu automatika felszereléséig. Csak gyári kaputechnikai alkatrészeket pl. nagy szilárdságú hidegen hajtott "C" sínt és görgőt, alsó sínt, a nyíló kapuhoz menetes állítású forgáspontot használunk.

Mobilgarázsok egyéb tárolók: