ÉPÍTŐIPARI REFERENCIÁK AZ EXOLINE AQUA STOP TERMÉKCSALÁD FELHASZNÁLÁSÁVAL

Mi Maradandót Építünk!

NÉHÁNY KÉP A FELHASZNÁLÁSRÓL!

Orvosi Rendelő - Salgótarján


PINCE VÍZZÁRÓ ÉS FELSZÁRÍTÓ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP B+ FELHASZNÁLÁSÁVALBékéscsabai Baptista Gyülekezet - 5600 Békéscsaba - Október 6. Utca 4/1.


RAGASZTÓ + EXOLINE AQUA STOP A+ (VÍZZÁRÓ RÉTEGERŐSÍTÉS) - (MEGELŐZÉS) 

Cégünket az Egyház korábban elkészült (másodolt) homlokzat javítására, alapozásra és színre húzásra kérte fel. A korábban másodolt réteget az "eső" feláztatta és több helyen kimosta a hálót valamint megrepesztette a toldásokat. Szakemberünk az Exoline Aqua Stop A+ (vízzáró, szigetelő és falszárító adalékot) megfelelő adagolással hozzákeverte az egyéb forgalomba lévő (bármely MÁRKA) ragasztóhoz. A ragasztóhoz hozzákevert Exoline Aqua Stop A+ lehetővé tette hogy az elkészült anyag (ragasztó) egy új struktúrát vegyen fel. Melynek tulajdonságai egyedülállóak. Az így elkészült ragasztó már ellenáll a víznek és az időjárás összes viszontagságának beleértve a fagyást is. Fontos: Az Exoline Aqua Stop A+ felhasználásával  elkészített épületek (egyéb) élettartama jelentősen meghosszabbodik. Amellett hogy hatékonyságban egyedi  és ár-értékarányban egyedülálló


Békéscsabai Baptista Gyülekezet - 5600 Békéscsaba - Október 6. Utca 4/1.


LÁBAZAT FALSZÁRÍTÓ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP A+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


KIEMELT PARTNERÜNK - BVM Texhnik Kft. - 2161 Csomád, Levente utca 14/A - UNIX Székház Budapest


ALAGSOR VÍZSZIGETELŐ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP B+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


ÉP-KONTAKT Kft. 5600 Békéscsaba, Őszi utca 7. Pince felújítás vízzáró betonozása Exoline Aqua Stop termékek felhasználásával:


PINCE FELÚJÍTÁS ELŐTT


PINCE PADLÓSZINT BETONOZÁS EXOLINE AQUA STOP C+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Fontos tudnivaló: A pince betonozásánál az Exoline Aqua Stop C+ - on kívül nem használtunk  semmilyen más szigetelőanyagot. A vizet Exoline Aqua Stop C+ - al kevert gyenge minőségű 5cm vastagságú CKT száraz betonnal szívattuk fel mely a víz alatt megkötött. Majd a kötés után másnappal a betonháló letétele után egy 10-15cm - res Exoline Aqua Stop C+ - al kevert C25 megfelelő szilárdságú betonnal fejeztük be. Mivel a beton Exoline Aqua Stop C+ - nak köszönhetően vízzáró nem volt indokolt a több cement használata, ezáltal jelentős cement mennyiséget spórolhattunk meg.


PINCE VÍZSZIGETELŐ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP B+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Fontos tudnivaló: A 8. és a 9. képek esetében jól látható a víz távozása a vakolatból. Az Exoline Aqua Stop termékcsalád fő tulajdonságának egyike a LÉGÁTERESZTÉS!!! mely merőben megkülönbözteti más vízzárásra szánt termékektől és eljárásoktól. Mivel az Exoline vízzáró ezért az alsó réteg nem szívja be a nedvességet, hanem kifele tolja magából, ami megint csak jól látható a 9. kép esetében. Az Exoline Aqua Stoppal készített vakolat a vízzáró és légáteresztő ezért kapillárisokon felszivárgó vizet pára formájában kipárologtatja magából.


ELKÉSZÜLT ÁLLAPOT  (Megtekinthető Békéscsaba Őszi utca 7. szám alatt)


Az Exoline® Aqua Stop receptúrák sikerrel jelenthetnek megoldást gyakori, nehezen kezelhető helyzetekre, mint például a felvizesedés okozta penész és só kivirágzás, de hatékony minden más olyan esetben is, ahol az épület vízzárása fontos és az egyszerű, gyors valamint időtálló megoldás a cél. Fontos hogy a termék felhasználásával egyéb rendszereket válthatunk, ki mint például a kenhető szigetelések, fóliák, nehéz-lemezek és egyéb technológiai megoldások. Ezen technológiák elavultak drágák és jelentős a segédanyagigényük valamint az elkészítésük nagyban függ az emberi tényezőktől, ami növeli a kivitelezés kockázatát - költségeit és idejét.


TÁROLÓ VÍZSZIGETELŐ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP A+ FELHASZNÁLÁSÁVALHOMLOKZAT FALSZÁRÍTÓ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP A+ FELHASZNÁLÁSÁVALAGRO-GREEN INVEST Kft - 5940 Tótkomlós, Békéssámsoni út 51 - Telefon: 06-68/460-460


MÉRLEG KIFUTÓ BETONOZÁS EXOLINE AQUA STOP C+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Mezőkovácsháza - Lakóház


FÖDÉM BETONOZÁS EXOLINE AQUA STOP C+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Mezőkovácsháza - Lakóház


MEDENCE KIALAKÍTÁSA EXOLINE AQUA STOP B+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Mezőkovácsháza - Lakóház


TUSOLÓ - SZAUNA VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP A+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Mezőkovácsháza - Nyomda


DIGITÁLIS NYOMDA VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP A+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Mezőkovácsháza - Lakóház


KERÍTÉSLÁBAZAT VÍZZÁRÓ VAKOLÁSA EXOLINE AQUA STOP B+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Königin-Trade Kft - 5900 Orosháza Kisszik utca 2


MEGLÉVŐ BETON AJZAT JAVÍTÁSA EXOLINE AQUA STOP C+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Miskolci vízzáró szennyvíz akna kiépítése Exoline Aqua Stop C+ felhasználásával:


SZENNYVÍZ AKNA  VÍZZÁRÓ BETONOZÁSA EXOLINE AQUA STOP C+ FELHASZNÁLÁSÁVAL


Mezőkovácsháza családi ház felújítás Exoline Aqua Stop A+ felhasználásával, 2009 óta a ház só, salétrom, penész mentes.:


2002. FÜRDŐSZOBA FALSZÁRÍTÓ VAKOLAT EXOLINE AQUA STOP A+ FELHASZNÁLÁSÁVALUraiújfalui Lakóház vakolása Exoline Aua Stop A+ felhasználásával:Szegedi Orex külső vakolása Exoline Aua Stop A+ felhasználásával:Mezőhegyesi lakóház teljes felújítása Exoline Aua Stop A+ felhasználásával:Mezőkovácsházi lakóházi belsö felújítás Exoline Aqua Stop A+ felhasználásával:Mezőkovácsházi lakóház padló betonozás Exoline Aqua Stop C+ felhasználásával:Egri lakóház járda betonozás Exoline Aqua Stop C+ felhasználásával:Szegedi munkagödör betonozás Exoline Aqua Stop C+ felhasználásával:Kígyosi Kastély betonpadló csiszolásMezőkovácsházi Digitális Nyomda - Lábazatának vakolása Exoline Aqua Stop A+ felhasználásával:Gyáli lakóház vakolása Exoline Aqua Stop A+ felhasználásával: