Rólunk

Tisztelt Látogató!


Köszönjük, hogy látogatásával megtisztelte az Nterworld Kft. weboldalát

Oldalunkon tájékozódhat jelenleg futó projektjeinkről, referenciát láthat tőlünk amit folyamatosan frissítünk, valamint árajánlatot kérhet tőlünk. Az Nterworld kft. egy folyamatosan fejlődő, dinamikus cég. Minden projektünk a tervezéstől a gyártáson át a kivitelezésig egy új kihívás, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek. Keressen minket ötleteivel, terveivel, mi megvalósítjuk önnek és segítünk tapasztalatunkkal, hogy a leghatékonyabban valósuljon meg az Ön beruházása.

Webáruházunk változatos és folyamatosan frissülő termékekkel és árakkal várja önt. Célunk Ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása és elégedettségük fokozása, melynek elérése érdekében szolgáltatásainkat a vásárlók igényeinek figyelembe vételével tovább tökéletesítjük. Kollégáink a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak, ezzel is segítve a gyors és precíz vásárlás lebonyolítását.

Küldetésünk biztosítani, hogy vásárlóink a lehető legalacsonyabb áron hozzájussanak mindazokhoz a termékekhez, amelyekre szükségük lehet a mindennapok során, családjuk felöltöztetéséhez, otthonuk dekorálásához vagy a háztartásuk vezetéséhez.

Kiegyensúlyozott működést kívánunk folytatni, három fő fejlődési irányra koncentrálva: emberek, folyamatok és termékkínálat.

Üdvözlettel:

az Nterworld Kft. csapata