RÓLUNK

NTERWORLD KFT.

Rólunk:

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy látogatásával megtisztelte
az Nterworld Kft. weboldalát!

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleink céljainak megvalósításában a legkedvezőbb megoldáskkal. Oldalunkon tájékozódhat jelenleg futó projektjeinkről, referenciát láthat tőlünk amit folyamatosan frissítünk, valamint árajánlatot kérhet tőlünk. Az Nterworld kft. egy folyamatosan fejlődő, dinamikus cég. Minden projektünk a tervezéstől a gyártáson át a kivitelezésig egy új kihívás, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek. Keressen minket ötleteivel, terveivel, mi megvalósítjuk önnek és segítünk tapasztalatunkkal, hogy a leghatékonyabban valósuljon meg az Ön beruházása.

Szakértelem

Az Nterworld Kft. több építőipari cég és nyomda hivatalos partnere. Hatékony tanácsokkal, Precíz és gyórs munkavégzéssel jelentős kényelemben részesítjük ügyfeleinket

Kényelem

Önnek nem kell tervezéssel, anyagbeszerzésel, kivitelezéssel, ügyintézéssel hosszú napokat foglalkoznia, személyre szabottan járunk el minden ügyfelünk esetében.

Biztonság

Ön teljeskörű tájékoztatást kap tőlünk a folyamatok szakaszairól az elejétől a végéig. Együtt elemezve a helyzetet segítünk abban, hogy igényeihez és lehetőségeihez mérten a legjobb minőségben kerüljön sor a kivitelezésre.

Öröm

Számunkra az elsőszámú cél az ügyfél érdekeinek szem előtt tartása! Ezért tölti el a szívünket öröm minden eggyes síkeres projektünk után.


Lépést tartunk a világgal


Webáruházunk változatos és folyamatosan frissülő termékekkel és árakkal várja önt. Célunk Ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása és elégedettségük fokozása, melynek elérése érdekében szolgáltatásainkat a vásárlók igényeinek figyelembe vételével tovább tökéletesítjük. Kollégáink a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak, ezzel is segítve a gyors és precíz vásárlás lebonyolítását.

Küldetésünk biztosítani, hogy vásárlóink a lehető legalacsonyabb áron hozzájussanak mindazokhoz a termékekhez, amelyekre szükségük lehet a mindennapok során, családjuk felöltöztetéséhez, otthonuk dekorálásához vagy a háztartásuk vezetéséhez.


Átadjuk a tapasztalatot


Van egy jó ötleted? Esetleg már meg is valósítottad és el is indultál valamerre, de a várt profit eddig elmaradt? Múltunk során több olyan Ügyféllel dolgoztunk együtt, ahol az ötlet megvolt, de a kivitelezéshez mi kellettünk. Kiegyensúlyozott működést kívánunk folytatni, három fő fejlődési irányra koncentrálva: emberek, folyamatok és termékkínálat.

Köszönjük figyelmüket, reméljük felkeltettük érdeklődésüket. Keressenek minket elérhetőségeinken a nap bármely szakaszában.


Üdvözlettel:

Az Nterworld Kft. csapata