EXOLINE AQUA STOP

VÍZZÁRÓ ÉS VÍZSZIGETELŐ TERMÉKEK

A probléma:

Salétrom, penész, gombák és só-kivirágzás

A víz káros hatása az építkezésben

Az építőipar egyik legádázabb ellensége a víz (beleértve a talajvizet, a nedvességet, párát és a gőzt is). Nemcsak az uszodák, a mélygarázsok, a hidak és az alagutak építésénél jelenhetnek meg ezek a problémák, hanem gyakorlatilag mindenhol, ahol eső van, nedves a talaj, vagy ahol a páratartalom magas. Az építőipar, dollármilliárdokat költ a víz elleni küzdelemre, és különböző technológiákat alkalmaznak a különböző építési projektekben. Erre nyújthat megoldást Önnek is az Nterworld Kft. és az Exoline® termékcsalád!

A rossz minőségű vagy akár hiányos vízszigetelés, tönkreteszi épületeink minden egyes részét és az egészségünkre is káros (asztma, és egyéb légúti megbetegedések) lehet, valamint a jelenlegi építőipari megoldások költségesek, technológiájuk többsége elavult és nem nyújtanak hosszútávú biztonságos védelmet, sem megoldást a vizesedés ellen. Az emberiség legnagyobb problémája, hogy költenek szépségápolásra, szórakozásra, egészséges életmódra (sportra) szinte mindenre, de a megelőzés csak a legvégső esetben jut eszükbe. Jelen esetben a megelőzés, a penészedést is ki tudja küszöbölni, ami hosszútávon az ember egészségében komoly károkat tud előidézni. Az Exoline® -ba való befektetés, egyben befektetés az egészségbe is.

Az Exoline® zöld technológia ereje egy jobb világ felépítéséért:

Az Exoline® zöld technológiájú termékei hatékony megoldást nyújtanak az épületeken keletkezett vízkárosodásaira, mint például a felvizesedés, salétrom, penész és a lehulló vakolatok.

A jelenleg használt építőipari megoldások költségesek, elavűltak és nem nyújtanak hosszútávú, hatékony védelmet a nedvesség ellen. Az Exoline® zöld technológiája számos előnnyel rendelkezik: pára és légáteresztő képessége zéró emissziós környezetet biztosít, megelőzi a salétromosodást és a penészedést, és hosszútávon is előnyös az egészségünk szempontjából. Termékeink sokoldalúak, mivel kompatibilisek a cementbázisú építőanyagokkal, és javítják a vakolatok és a betonok minőségét, védelmet nyújtanak a káros anyagokkal szemben, és növelik az épületek életartamát és a falak hőszigetelését.

MŰKÖDÉSI MECHANIZMUS:

Cégünk által természetes alapanyagokból (CaO2 + Organikus összetevők) előállított adalékanyag az Exoline®. Termékünk KÖRNYEZETBARÁT - LÉGÁTERESZTŐ és egyben erősen víztaszító (HIDROFÓB) tulajdonsággal bír.

Az Exoline® adalékanyag mikrorészecskéi rendkívül kicsik, mindössze (4 µm) melyek pozitív töltésűek és ezért rátapadnak a cement és a homokszemek felületére, ezáltal kitöltik a szemcsék közötti légréseket, ahol a víz szabadon átszivároghatna (pórusnyitottság, pórusméret-eloszlás).

Az apró szemcsék feszültségei kétpólusúak, - negatív és pozitív sarkok-, melyek kölcsönhatásban állnak egymással, és ezen keresztül erősítik egymás hatását. „Az Exoline®, olyan pH értékkel rendelkezik (11,5 – 12,5 pH) mely kompatibilis az építőanyagokat jellemző (mész, cement), alapanyagok meghatározó részével.”

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Alkalmas régi és új építésű épületek, ipari létesítmények, lakóházak, lépcsőházak, lábazatok, szobák, fürdőszobák, szociális helyiségek és különböző okokból átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására.

Alkalmas régi és új építésű pincék, pincepadlók, aljzatok, járdák, utak, könnyűszerkezetes födémek, erkélyek, vizes helységek, lapos tetők - zöld tetők medencék, mélygarázsok, garázsok, alagutak, felújítására.

Használható tűzivíz tárolók, szennyvíztároló, zsompok, süllyesztett víztartályok nyomás és szivárgó víz elleni szigetelésére.

Alkalmas általános betonok, szerelőbetonok, padlófűtések aljzatbetonjaihoz, vékony aljzatok, zsalukövek, támfalak, alapok, födémek, koszorúk, pillérek, lépcsők, időjárásnak kitett felületek, térbetonok vízzáró és fagyálló elkészítéséhez.

Alkalmas épületszerkezetek, épületrészek szivárgó víz, talajvíz, használati víz elleni szigetelésére, alaplemezek, pillérek, támfalak, beton, tégla, terméskő, vályog és vegyes falazatok külső - és belső felületeinek vakolására minimum 2 - 3cm vastagságban.

Negatív oldali víznyomás elleni szigetelésre egyaránt alkalmas.

Eredményesen alkalmazható talajpára, talajnedvesség elleni falszigetelés hiányossága, hibája, kijavított vízgépészeti probléma esetén is.

A szigetelés síkja alatt és fölött, külső és belső oldalon egyaránt alkalmazható.

Alkalmas új épületek esetén a falszigetelés síkja alatti nedvesedő lábazat szárítására, szárazon tartására.


TERMÉKCSALÁD ELŐNYEI:

Termékeink kompatibilisek az összes cementbázisú építőipari termékkel!

Kizárólag természetes (organikus) összetevőkböl áll!

Vízzáróvá, Vízállóvá és Vízlepergetővé tesz minden vakolatot, betont, cementet, fugázót, ragasztót vagy kiegyenlítő habarcsot.

Javítja a Vakolat, valamint a beton tartósságát, minőségi paramétereit, valamint javítja a falazat hőszigetelését! Szigetelő és falszárító hatás!

Légáteresztő, ezáltal megelőzi a penész és egyéb káros anyagok elszaporodását!

Felgyorsítja a beton és vagy vakolat száradási idejét

Védi a betonvasat és az acélt

Kötésgyorsító egyben képlékenyítő hatású a száradás során!

Fagy - Sav - Lúg és Olaj álló hatású!

Kiváló kopásállóságot biztosít!

Nagymértékben ellenáll az erős hőmérsékleti ingadozásoknak!

Alkalmazása, jelentős építőipari költségeket takaríthat meg, mivel szinte mindenhol kiváltja az eddig ismert szigetelő rendszereket!

Rövidebb kizsaluzás idő, ezért az érdemi munkálatok hamarabb elkezdődhetnek!

Szükségtelenné teszi a többkomponensű, munkafázisú vízszigetelési anyagokat és az ahhoz kapcsolódó kivitelezési díjakat!

Egyszerűen és gyorsan bedolgozható!

Az Exoline® -nal készült felület élettartalma többszörösére nő!

Kevesebb cement felhasználás: C22 Exoline® - nal keverve C28 szilárdsági fok!

Élő munkaerő, eszközök, anyag - víz, cement- felhasználás csökken!

25Cº fok alatt nem, vagy csak részben igényel utókezelést!