ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI SZAKMUNKÁK

NTERWORLD KFT.

Építészmérnöki Szakmunkák:

Cégünk építész mérnöki szakmunkákat vállal, magas színvonalon korszerű technologiákkal!

Építészeti tervezéssel, illetve generál tervezéssel foglalkozunk. Az Ország bármelyik részén vállalunk tervezési feladatokat. Ha nemcsak egy szép, de funkcionálisan használható, a mai kor elvárásainak megfelelő, gazdaságosan üzemeltethető, energiatakarékos otthont (épületet) szeretne, vagy csak tanácsra van szüksége, hívjon minket! Telefon: +36-30/423-3558

Ami mellettünk szól...

Szakmai tapasztalat

Többéves építész tervező és kivitelező szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Teljes körű szakági tervezői csapat

Teljes körű szakági tervezői csapat támogatását élvezzük munkáink során, hogy Ön a legjobbat kapja.

Látványtervezés

3D látványtervet készítünk minden családi ház, középület, gazdasági épület és egyéb esetén.

Esztétika, funkcionalitás, gazdaságosság

A tervezés során a funkcionális, esztétikai igények mellett szem előtt tartjuk a gazdasági szempontokat is, hogy a kivitelezés során ne érjék Önt meglepetések.

Részletgazdag tervek = gördülékenyebb kivitelezés

Az építési tervek részletesen kidolgozottak, tartalmazzák az összes szükséges szerkezeti rétegrendet anyagmegjelölést. A szerkezeti kialakításaiban is jól megtervezett épület kivitelezése egyszerűbb, ami pénzt spórolhat Önnek.

Energiatakarékos épület

A tervezés folyamán törekszünk az energiatakarékos épületek tervezésére. A cél a magyar előírásoknál kedvezőbb energetikai értékekkel rendelkező épületek generáltervezése, melyek üzemeltetése költséghatékonyabb.

Kivitelezés közbeni tervezői támogatás, tanácsadás

A tervezést követően is szakmai tanácsadással, tervezői művezetéssel, műszaki ellenőrzéssel állunk rendelkezésére, segítünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában. Kérésére generálkivitelezőket, építési vállalkozókat, mesterembereket ajánlunk.

Kedvező árak, határidők betartása

A minőségi munka mellett a kedvező árainkkal és a vállalt határidők betartásával is megrendelőink megbecsülését próbáljuk kivívni.