ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI SZAKMUNKÁKCégünk építész mérnöki szakmunkákat vállal, magas színvonalon korszerű technologiákkal!

Ön megálmodja Mi megtervezzük!


Építészeti tervezéssel, illetve generál tervezéssel foglalkozunk. Az Ország bármelyik részén vállalunk tervezési feladatokat. Ha nemcsak egy szép, de funkcionálisan használható, a mai kor elvárásainak megfelelő, gazdaságosan üzemeltethető, energiatakarékos otthont (épületet) szeretne, vagy csak tanácsra van szüksége, hívjon minket! Telefon: +36-30/423-3558

Ami mellettünk szól...


Szakmai tapasztalat

Többéves építész tervező és kivitelező szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Teljes körű szakági tervezői csapat

Teljes körű szakági tervezői csapat támogatását élvezzük munkáink során, hogy Ön a legjobbat kapja.

Látványtervezés

3D látványtervet készítünk minden családi ház, középület, gazdasági épület és egyéb esetén,

Esztétika, funkcionalitás, gazdaságosság

A tervezés során a funkcionális, esztétikai igények mellett szem előtt tartjuk a gazdasági szempontokat is, hogy a kivitelezés során ne érjék Önt meglepetések.

Részletgazdag tervek = gördülékenyebb kivitelezés

Az építési tervek részletesen kidolgozottak, tartalmazzák az összes szükséges szerkezeti rétegrendet anyagmegjelölést. A szerkezeti kialakításaiban is jól megtervezett épület kivitelezése egyszerűbb, ami pénzt spórolhat Önnek.

Energiatakarékos épület

A tervezés folyamán törekszünk az energiatakarékos épületek tervezésére. A cél a magyar előírásoknál kedvezőbb energetikai értékekkel rendelkező épületek generáltervezése, melyek üzemeltetése költséghatékonyabb.

Kivitelezés közbeni tervezői támogatás, tanácsadás

A tervezést követően is szakmai tanácsadással, tervezői művezetéssel, műszaki ellenőrzéssel állunk rendelkezésére, segítünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában. Kérésére generálkivitelezőket, építési vállalkozókat, mesterembereket ajánlunk.

Kedvező árak, határidők betartása

A minőségi munka mellett a kedvező árainkkal és a vállalt határidők betartásával is megrendelőink megbecsülését próbáljuk kivívni.