Exoline® Oil Stop 18L

Cikkszám:
EXO-OS-004-18L

Termék Típus:
Környezetvédelmi Termék

Termék Leírás:
Olajfelszívó adszorbens

Bővebben:
Olajmegkötő hidrofób por, kiválóan alkalmas olajszármazékok, olajszennyeződések eltávolítására és semlegesítésére szilárd burkolatról és vízfelszínről egyaránt!

Kiszerelés:
18 l-es műanyag vödör

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 406 értékelés.

Ár:

55 827 Ft

Felhasználható: Kőolaj, Gázolaj, Benzin, Kerozin, Gépolajok, Hidraulika olajok, Étolajok, Többféle szerves hígító vagy ezek keverékének felszívására.

Felhasználási területek: On-és Offshore gáz és olajkutak fúrásánál, és a fúróiszap kezelése, Olajfinomítóknál, benzinkutaknál a termék talajvízbe kerülés megelőzése, szennyezésének semlegesítése, Olajtartályok tisztítása. Tartályhajók ballasztvizének kezelése, átfejtésekkor a kikötők vízébe kerülő olaj és származékok semlegesítése. Hajók olajszennyezésének semlegesítése (a hajón belül vagy azon kívül). Katasztrófa elhárítás olajszállító tartályhajók katasztrófája esetén. Bányáknál a talajvíz tisztítása, metánbetörés megfékezése, (a metán, az olajos víz gyúlékony és robbanásveszélyes). Kiömlő, szivárgó olaj semlegesítése a gyárakban, autómosókban, kikötők olajszennyeződéseinek semlegesítése. Magas ph (8-12) értéke végett alkalmas savas kémhatású felszíni vizek semlegesítésére.

Felhasználási útmutató: A felső védőburkolat (tető) eltávolítása után a tároló eszköz tartalmát kb. 50-60 cm magasságból az olajfoltra kell szórni. Az alkalmazott port az olajfolton kb. 10 percig hagyja reagálni az olajjal. Az olaj felszívódása után egyszerűen csak gyűjtsük össze a felhasznált anyagot.

Javasolt adagolása: 1liter olajhoz megközelítőleg 1 kg adalékanyag szükséges.

Nem használható: Erős oxidánsok, például szerves peroxidok, hidrogén peroxidok, valamint tömény kén, perklór és salétromsav esetében.

Kiszerelés: Nettó 18l műanyag vödörbe csomagolva.

A termék az alábbi szennyeződések felszívására használható: Kőolaj, Gázolaj, Benzin, Kerozin, Gépolajok, Hidraulika olajok, Étolajok, Több szerves hígító vagy ezek keveréke.

Felszívóképesség: 99%, a körülmények függvényében

Lúgos kémhatása 8-12 ph miatt (GHS05) az alumínium felületek vagy alkatrészek esetében rozsdásodást okozhat!.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

4,9 átlag 406 vélemény alapján.

5
398
4
8
3
0
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: