Exoline® Aqua Stop C+C

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Cikkszám:
EXO-ASCC-006-25KG

Termék Típus:
Késztermék

Termék Leírás:
Fagyálló és vízzáró kész beton

Bővebben:
Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, hidraulikus kötésű, univerzális, hidrofób, bel- és kültéri vízzáró, fagyálló kész beton.

Kiszerelés:
25 kg-os műanyag vödör

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 281 értékelés.

Ár:

0 Ft

Az Exoline® Aqua Stop receptúrák sikerrel jelenthetnek megoldást gyakori, nehezen kezelhető helyzetekre, mint például a felvizesedés okozta penész és só kivirágzás, de hatékony minden más olyan esetben is, ahol az épület vízzárása fontos és az egyszerű, gyors, valamint időtálló megoldás a cél.

Fontos, hogy a termék felhasználásával egyéb rendszereket válthatunk, ki, mint például a kenhető szigetelések, fóliák, nehéz-lemezek és egyéb technológiai megoldások. Ezen technológiák elavultak drágák és jelentős a segédanyagigényük, valamint az elkészítésük nagyban függ az emberi tényezőktől, ami növeli a kivitelezés kockázatát - költségeit és idejét.

Alkalmazható: Pincepadlók, aljzatok, járdák, könnyűszerkezetes födémek, erkélyek, vizes helyiségek, mélygarázsok, garázsok, alagutak, szerelőbetonok, padlófűtések aljazbetonjai, zsalukövek, támfalak, alapok, födémek, koszorúk, pillérek, lépcsők elkészítéséhez.

Anyagösszetétel: Cementből, homokból, mészhidrátból, geológiai adalékszerekből és tulajdonságjavító adalékokból álló, gyárilag előkevert esztrich beton. Nem tartalmaz sem azbesztet, sem más ásványi szálat, ezért a bedolgozás során nincs egészségre ártalmas, finom szilikogén kvarcpor képződés.

Az előkevert beton tulajdonságai: Vízzáró, fagyálló, víztaszító, kötésgyorsító, képlékenyítő, lúg- és saválló, valamint szilárdságnövelő hatású és víz alatt is megköt.

Alkalmazási terület: Régi és új építésű pincék, pincepadlók, aljzatok, járdák, könnyűszerkezetes födémek, erkélyek, vizes helyiségek, lapos tetők - zöld tetők, mélygarázsok, garázsok, alagutak építésénél, felújításánál. Álltalános betonok, szerelőbetonok, padlófűtések aljazbetonjaihoz, vékony aljzatok, zsalukövek, támfalak, alapok, födémek, koszorúk, pillérek, lépcsők, időjárásnak kitett felületek, térbetonok vízzáró és fagyálló elkészítéséhez.

Kiszerelés: Nettó 25kg műanyag vödörbe csomagolva.

Anyagösszetétel: Exoline® adalék, tapadás-elősegítő és egyéb tulajdonság javító adalékot tartalmaz.

Hidraulikus kötésű, bel-és kültéri beton.

Az Exoline® Aqua Stop - pal készített felületek közvetlenül hidegburkolattal láthatók el.

Felhordandó minimum 1 - 3 cm vastagságban. (Kiadósság ~ 11m2/1cm)

Egyszerűen és gyorsan bedolgozható

Víztaszító tulajdonsága révén fokozza a beton hatékonyságát. Az Exoline® adalékkal betonozott területben levő ellennyomás magasabb, mint a kapillárisokon felfelé igyekvő víz nyomása (kapilláris depresszió)

Bedolgozási idő: Kb. 2 óra

Száradási idő: 20°C-on kb. 24 óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

4,99 átlag 281 vélemény alapján.

5
279
4
2
3
0
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: