Exoline® Aqua Stop A+A

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Cikkszám:
EXO-ASAA-002-25KG

Termék Típus:
Késztermék

Termék Leírás:
Szigetelő és falszárító kész vakolat

Bővebben:
Felhasználásra kész, gyárilag előkevert, hidraulikus kötésű, univerzális, hidrofób, bel- és kültéri szigetelő, falszárító száraz habarcs.

Kiszerelés:
25 kg-os műanyag vödör

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 255 értékelés.

Ár:

0 Ft

Az Exoline® Aqua Stop receptúrák sikerrel jelenthetnek megoldást gyakori, nehezen kezelhető helyzetekre, mint például a felvizesedés okozta penész és só kivirágzás, de hatékony minden más olyan esetben is, ahol az épület vízzárása fontos és az egyszerű, gyors, valamint időtálló megoldás a cél.

Fontos, hogy a termék felhasználásával egyéb rendszereket válthatunk, ki, mint például a kenhető szigetelések, fóliák, nehéz-lemezek és egyéb technológiai megoldások. Ezen technológiák elavultak drágák és jelentős a segédanyagigényük, valamint az elkészítésük nagyban függ az emberi tényezőktől, ami növeli a kivitelezés kockázatát - költségeit és idejét.

Alkalmazható: Beton-, tégla-, vályogfal, terméskő és vegyes falazatok külső és belső felületeinek vakolására egyaránt, valamint lábazatok, alaksorok, szobák, fürdőszobák, vizesblokkok, átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására.

Anyagösszetétel: Cementből, homokból, mészhidrátból, geológiai adalékszerekből és tulajdonságjavító adalékokból álló, gyárilag előkevert szárazhabarcs. Nem tartalmaz sem azbesztet, sem más ásványi szálat, ezért a bedolgozás során nincs egészségre ártalmas, finom szilikogén kvarcpor képződés.

Az előkevert vakolat tulajdonságai: Falszárító, víztaszító, fagyálló, légáteresztő, légpórusképző, kötésgyorsító, képlékenyítő, lúg- és saválló, önmagában simítható és víz alatt is megköt.

Alkalmazási terület: Régi és új építésű épületek, lakóházak, lépcsőházak, lábazatok, szobák, fürdőszobák, vizesblokkok, szociális helyiségek és különböző okokból átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására alkalmas, továbbá megelőzi a talajvíz által okozott károkat, mint például a sókivirágzást, a salétromosodást és a penészedést.

Kiszerelés: Nettó 25kg műanyag vödörbe csomagolva.

Hidraulikus kötésű, bel-és kültéri vakolat.

Az Exoline® Aqua Stop - pal készített felületek közvetlenül hidegburkolattal láthatók el.

Felhordandó minimum 1 - 3 cm vastagságban. (Kiadósság ~ 11m2/1cm)

Egyszerűen és gyorsan bedolgozható

Víztaszító tulajdonsága révén fokozza a szigetelés hatékonyságát. Az Exoline® adalékkal vakolt falban levő ellennyomás magasabb, mint a kapillárisokon felfelé igyekvő víz nyomása (kapilláris depresszió)

Bedolgozási idő: Kb. 2 óra

Száradási idő: 20°C-on kb. 24 óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

4,9 átlag 255 vélemény alapján.

5
200
4
48
3
7
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: