Exoline® Protector SG-55

KERESKEDELMI FORGALOMBA NEM HOZHATÓ TERMÉK!

Cikkszám:
EXO-ASP-007-25KG

Termék Típus:
Adalék

Termék Leírás:
Koncentrált hatóanyagú beton adalék
(CSAK IPARI FELHASZNÁLÁSRA!)

Bővebben:
Nanotechnológiával előállított hidraulikus kötésű, univerzális, nagy szilárdságú, bel - és kültéri Víz, Fagy, Sav, Lúg - és Olajálló betonok adalékszere.

Kiszerelés:
25 kg-os műanyag vödör

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 483 értékelés.

Ár:

0 Ft

Az Exoline® adalékanyag mikró szemcsei igen kis méretűek (4 µm) melynek köszönhetően be tudnak épülni a cementkőváz pórusrendszerébe mint hidrofób kitöltőanyag és ez által a pórusstruktúra legfontosabb jellemzőit feljavítja (pórusok nyitottsága, pórusmérete és eloszlása). A szilárd anyagok szabad felületeinek (pórusok belső felülete) energia többlete van (+töltés), ez a felületi energia a vízgőz-molekulák felületi adszorpciót hoz létre a pórusok belső felületén. Az Exoline® adalékanyag beépülésével ez a felületi energia növekszik melynek következtében a mikrokristályok mennyiségi növekedést érnek el minek következtében eltömítik a kapillárisokat, ezáltal vízzáróvá teszik a beton szerkezetét. Továbbá egyéb káros anyagok (karbonátok, kloridok, szulfátok … egyéb) bejutását is csökkenti az Exoline® adalékanyag alkalmazása.

Anyagösszetétel: Az Exoline® Protector SG - 55, Exoline® adalékanyag és más reológiai szerekből áll. Nem tartalmaz azbeszt vagy más ásványi szálat, tehát az elhelyezés során nem káros az egészségre, finom szilikogén kvarcport alkotó adalékanyagot és egyéb tulajdonságjavító szereket, valamint polimerizált hullámos rost "fibrin 23" hash-ot tartalmaz.

Alkalmazható: Az adalékból előállított "beton" vízzel való bekeverés után alkalmas kül- és beltéri, régi és új betonfelületek teherhordó, koptató rétegének kialakítására, illetve felújítására, aljzatbeton kialakításához vagy kitöltő betonként egyaránt. Nagy szilárdságú, hézag- és repedésmentes vízzáró felület kialakítására.

Alkalmazási terület: Általános betonok, szerelőbetonok, padlófűtések aljzat-betonjaihoz, vékony aljzatok, zsalukövek, támfalak, alapok, födémek, koszorúk, pillérek, lépcsők, időjárásnak kitett felületek, térbetonok vízzáró és fagyálló elkészítéséhez, régi és új építésű, pincék, pincepadlók, aljzatok, járdák, könnyűszerkezetes födémek, erkélyek, vizes helyiségek, lapos tetők - zöld tetők mélygarázsok, garázsok, alagutak építésénél, felújításánál, régi felporlott, kopott, repedezett, esetleg anyaghiányos beton, járda, garázs aljzat, lépcső stb. betonfelületeinek javítására

Különösen alkalmas műgyanta kiváltására olyan esetekben, ahol szélsőségesen magas hőmérsékletnek lenne a felület kitéve. Az alkalmazott adalékszer lecsökkenti a felületi vízfelvételt (hidrofób tulajdonság).

Kiszerelés: Nettó 25kg műanyag vödörbe csomagolva.

A betonelem adalék tulajdonságai: Vízzáró, fagyálló, hőálló, kötésgyorsító, lúg és saválló, valamint szilárdságnövelő hatású Alkalmazási terület: Az adalékból előállított "beton" vízzel való bekeverés után alkalmas kül- és beltéri, régi és új betonfelületek teherhordó, koptató rétegének kialakítására, illetve felújítására, aljzatbeton kialakításához vagy kitöltő betonként egyaránt. Nagy szilárdságú, hézag- és repedésmentes vízzáró felület kialakítására. Általános betonok, szerelőbetonok, padlófűtések aljzat-betonjaihoz, vékony aljzatok, zsalukövek, támfalak, alapok, födémek, koszorúk, pillérek, lépcsők, időjárásnak kitett felületek, térbetonok vízzáró és fagyálló elkészítéséhez. Különösen alkalmas műgyanta kiváltására olyan esetekben, ahol szélsőségesen magas hőmérsékletnek lenne a felület kitéve. Az alkalmazott adalékszer lecsökkenti a felületi vízfelvételt.

Hidraulikus kötésű, bel-és kültéri betonelemekhez.

Száradási idő: 20°C-on kb. 24 óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

4,9 átlag 483 vélemény alapján.

5
447
4
36
3
0
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: