Exoline® Aqua Stop F +

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Cikkszám:
EXO-ASF-013-25KG

Termék Típus:
Csemperagasztó

Termék Leírás:
Vízzáró flexibilis csemperagasztó

Bővebben:
Hidraulikus kötésű, csúszásmentes, magas tapadó szilárdságú, hidrofób, fagyálló, vízzáró por alakú, bel- és kültéri száraz ragasztó habarcs.

Kiszerelés:
25 kg-os műanyag vödör

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 298 értékelés.

Ár:

0 Ft

Az Exoline® Aqua Stop F+ flexibilis ragasztó habarcs - vízzel való keverés után egyszerűen bedolgozható, nagy tapadó szilárdságú, stabil és kiválóan bedolgozható habarcsot képez. Exoline® Aqua Stop D+ víz- és időjárásálló, magas tapadó szilárdsággal és rugalmassággal rendelkező fiatalabb réteggé szilárdul. A habarcs nagy pórus tartalmú, ezért elősegíti a páranedvesség kipárolgását. A hidrofóbizáló adalékszer tartalma miatt, felületi vízfelvétele csekély, pórusfalainak víztaszító hatása kapilláris depressziót hoz létre, gátolva a nedvesség felszívódását, valamint a felületi só és penészgomba kivirágzást.

Anyagösszetétel: Cementből, homokból, mészhidrátból, reológiai adalékszerekből és tulajdonságjavító adalékokból álló, gyárilag előkevert szárazhabarcs. Nem tartalmaz sem azbesztet, sem más ásványi szálat, ezért a bedolgozás során nincs egészségre ártalmas, finom szilikogén kvarcpor képződés.

Alkalmazható: Kerámia és kő lapburkolatok, kőanyag lapok és mozaik (papír vagy üvegszövet hordozójú), porcelánmozaik, klinker, stb. burkolásához. Bel- és kültéri padlón, falon és mennyezeten, fűtött padlószerkezetekhez, hasított kőlapok homlokzaton történő elhelyezéséhez, nem elszíneződő, alaktartó természetes kőhöz.

Hidrofóbizáló adalékszer tartalma miatt felületi vízfelvétele csekély, pórusfalainak víztaszító hatása kapilláris depressziót hoz létre, gátolva a nedvesség felszívódását, valamint a felületi só és penészgomba kivirágzást.

A ragasztó habarcs nagy pórustartalmú, ezért elősegíti, a páranedvesség kipárolgását, gyorsítja a száradást, lélegzővé, szellőzővé teszi, azt ezáltal meghosszabbítja a ragasztó élettartamát.

Kiszerelés: Nettó 25kg műanyag vödörbe csomagolva.

Az Exoline® Aqua Stop F+ - al készített felületek fagy-, lúg- és savállóak, valamint vízzáró, kötésgyorsító és légáteresztő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Száraz helyen, időjárási hatásoktól védetten tárolva minimum 12 hónap. Nem szabad tartósan +30°C felett tárolni. A megkezdett csomagolást gondosan vissza kell zárni.

Hidraulikus kötésű, bel-és kültéren is használható.

Száradási idő: 20°C-on kb. 24 óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

4,99 átlag 298 vélemény alapján.

5
290
4
8
3
0
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: