Exoline® Aqua Stop B+

Cikkszám:
EXO-ASB-003-2.4KG

Termék Típus:
Adalék

Termék Leírás:
Pára és vízzáró vakolat adalék

Bővebben:
Nanotechnológiával előállított hidraulikus kötésű, univerzális, hidrofób adalékanyag bel- és kültéri pára- és vízzáró vakolat elkészítéséhez.

Kiszerelés:
2.4 kg-os műanyag vödör

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 279 értékelés.

Ár:

12 566 Ft

Az Exoline® Aqua Stop receptúrák sikerrel jelenthetnek megoldást gyakori, nehezen kezelhető helyzetekre, mint például a felvizesedés okozta penész és só kivirágzás, de hatékony minden más olyan esetben is, ahol az épület vízzárása fontos és az egyszerű, gyors, valamint időtálló megoldás a cél.

Fontos, hogy a termék felhasználásával egyéb rendszereket válthatunk, ki, mint például a kenhető szigetelések, fóliák, nehéz-lemezek és egyéb technológiai megoldások. Ezen technológiák elavultak drágák és jelentős a segédanyagigényük, valamint az elkészítésük nagyban függ az emberi tényezőktől, ami növeli a kivitelezés kockázatát - költségeit és idejét.

Alkalmazható: Beton-, tégla-, vályogfal, terméskő és vegyes falazatok külső és belső felületeinek vakolására egyaránt, valamint lakóházak, ipari létesítmények, pincefalak, erkélyek víz elleni szigetelésére.

Felhasználható: Kézi és gépi alapvakolatokba, simítóvakolatokba, lábazati vakolatokba, falazóhabarcsokba, előfröcskölőbe, építési ragasztóba, csemperagasztóba, gres ragasztóba, flexragasztóba, EPS polisztirol ragasztóba, termoragasztóba, gipszekbe, glettekbe.

Exoline® által ajánlott receptúra: 1db Exoline® Aqua Stop B+ adalékot „SZÁRAZON keverjünk össze 25 kg Cementet + ~130 kg Homokot (OH 0-4), majd 4-5 liter vízzel keverjük homogén állapotúvá. Az elkészült vakolat = ~158 kg/12m2.

Az adalékanyagból elkészített vakolat tulajdonságai: Vízzáró, fagyálló, víztaszító, légáteresztő, kötésgyorsító, légpórusképző, képlékenyítő, lúg- és saválló, továbbá önmagában simítható és víz alatt is megköt.

Alkalmazási terület: Régi és új építésű épületek, lakóházak, ipari létesítmények, pincefalak, erkélyek, mélygarázsok, alagutak, szennyvízaknák, szennyvíztároló aknák, szennyvíztározók, víztározók, tűzi víztárolók, süllyesztett víztartályok, fürdőszobák, zuhanyzók, gáztározók, derítőkádak, kerti tavak, horgásztavak, medencék, szerelőaknák, savanyító kádak, víz elleni szigetelésére.

Kiszerelés: Nettó 2,4kg műanyag vödörbe csomagolva.

Anyagösszetétel: Exoline® adalék, tapadás-elősegítő és egyéb tulajdonság javító adalékot tartalmaz.

Hidraulikus kötésű, bel-és kültéri vakolat.

Az Exoline® Aqua Stop - pal készített felületek közvetlenül hidegburkolattal láthatók el.

Felhordandó minimum 1 - 3 cm vastagságban. (Kiadósság ~ 11m2/1cm)

Egyszerűen és gyorsan bedolgozható

Víztaszító tulajdonsága révén fokozza a szigetelés hatékonyságát. Az Exoline® adalékkal vakolt falban levő ellennyomás magasabb, mint a kapillárisokon felfelé igyekvő víz nyomása (kapilláris depresszió)

Bedolgozási idő: Kb. 2 óra

Száradási idő: 20°C-on kb. 24 óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

4,92 átlag 279 vélemény alapján.

5
252
4
25
3
2
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: