Exoline® Aqua Stop A+ Small

ÚJ TERMÉK

Cikkszám:
EXO-ASA-009-450ML

Termék Típus:
Adalék

Termék Leírás:
Szigetelő és falszárító vakolat adalék

Bővebben:
Nanotechnológiával előállított hidraulikus kötésű, univerzális, hidrofób adalékanyag bel- és kültéri szigetelő, falszárító vakolatok elkészítéséhez.

Kiszerelés:
450 ml-es műanyag henger

Értékelés:
⭐⭐⭐⭐⭐ 193 értékelés.

Ár:

3 118 Ft

Az Exoline® Aqua Stop receptúrák sikerrel jelenthetnek megoldást gyakori, nehezen kezelhető helyzetekre, mint például a felvizesedés okozta penész és só kivirágzás, de hatékony minden más olyan esetben is, ahol az épület vízzárása fontos és az egyszerű, gyors, valamint időtálló megoldás a cél.

Fontos, hogy a termék felhasználásával egyéb rendszereket válthatunk, ki, mint például a kenhető szigetelések, fóliák, nehéz-lemezek és egyéb technológiai megoldások. Ezen technológiák elavultak drágák és jelentős a segédanyagigényük, valamint az elkészítésük nagyban függ az emberi tényezőktől, ami növeli a kivitelezés kockázatát - költségeit és idejét.

Alkalmazható: Beton-, tégla-, vályogfal, terméskő és vegyes falazatok külső és belső felületeinek vakolására egyaránt, valamint lábazatok, alaksorok, szobák, fürdőszobák, vizesblokkok, átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására.

Felhasználható: Kézi és gépi alapvakolatokba, simítóvakolatokba, lábazati vakolatokba, falazóhabarcsokba, előfröcskölőbe, építési ragasztóba, csemperagasztóba, gres ragasztóba, flexragasztóba, EPS polisztirol ragasztóba, termoragasztóba, gipszekbe, glettekbe.

Exoline® által ajánlott receptúra: 4db Exoline® Aqua Stop A+ Small adalék „SZÁRAZON” + 140 kg homok + 25 kg portland cement + 2kg flexibilis csemperagasztó összekeverése után = 167 kg - 11m2/1 cm (kész Vízzáró Vakolat!).

Az adalékanyagból elkészített vakolat tulajdonságai: Falszárító, víztaszító, fagyálló, légáteresztő, légpórusképző, kötésgyorsító, képlékenyítő, lúg- és saválló, önmagában simítható és víz alatt is megköt.

Alkalmazási terület: Régi és új építésű épületek, lakóházak, lépcsőházak, lábazatok, szobák, fürdőszobák, vizesblokkok, szociális helyiségek és különböző okokból átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására alkalmas, továbbá megelőzi a talajvíz által okozott károkat, mint például a sókivirágzást, a salétromosodást és a penészedést.

Kiszerelés: Nettó 450ml műanyag hengerbe csomagolva.

Anyagösszetétel: Exoline® adalék, tapadás-elősegítő és egyéb tulajdonság javító adalékot tartalmaz.

Hidraulikus kötésű, bel-és kültéri vakolat.

Az Exoline® Aqua Stop - pal készített felületek közvetlenül hidegburkolattal láthatók el.

Felhordandó minimum 1 - 3 cm vastagságban. (Kiadósság ~ 11m2/1cm)

Egyszerűen és gyorsan bedolgozható

Víztaszító tulajdonsága révén fokozza a szigetelés hatékonyságát. Az Exoline® adalékkal vakolt falban levő ellennyomás magasabb, mint a kapillárisokon felfelé igyekvő víz nyomása (kapilláris depresszió)

Bedolgozási idő: Kb. 2 óra

Száradási idő: 20°C-on kb. 24 óra alatt az időjárási körülményektől függően megköt.

Halmazállapota: Por

Színe: Szürke

Tűveszélyességi osztály: A1


Felhasználói vélemény

5 átlag 193 vélemény alapján.

5
189
4
4
3
0
2
0
1
0


Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj nekünk: